Kalkhoff Integrale S


Met de Kalkhoff Integrale S11 zet Kalkhoff de speed-pedelec van de toekomst neer. De fiets is helemaal klaar voor modeljaar 2016, maar heeft ook al diverse systemen die (hoogstwaarschijnlijk) verplicht gaan worden in 2017.

Kalkhoff heeft bij de Integrale S11 gekozen voor drie kernwoorden: Innovatie, integratie en inspiratie. De fiets is compleet nieuw en is opgebouwd rond het nieuwe Impulse Evo RS systeem. Dit sterke systeem, met 80 Nm is zo stil mogelijk gemaakt, waardoor hij zelfs op een snelheid van 45 kilometer per uur nauwelijks hoorbaar is.

Daarnaast heeft de Integrale S11 een 17Ah (612Wh) accu geïntrigeerd in het frame. Deze afneembare accu sluit perfect aan in het frame en staat garant voor de nodige kilometers fietsplezier! 

Kenmerken / specificaties:
Voorvork: RST luchtgeveerde voorvork
Remmen: Magura MT5 Speed Hydraulische schijfremmen
Versnellingen: Shimano Alfine 11 versnellingsnaaf met Gates riemaandrijving
Verlichting: Concept EX 100 Lux koplamp en achterlicht met remlicht
Motor: Impulse EVO middenmotor, 350W - 80Nm
Accu: Volledige geïntrigeerde 17Ah - 612Wh accu
Display: Impulse EVO display met smartphone koppeling via bluetooth

Prijs: €4.899*
*Exclusief de kosten om de fiets op kenteken te zetten, deze bedragen €200,-

 

Een ervaring van onze klanten:
Een drietal jaren geleden is mijn interesse opgewekt om voor het dagelijks woon werk vervoer Leusden-Naarden ~ca. 65 km een elektrische fiets aan te schaffen. Uiteraard een e-bike die ca. 40km/uur zou kunnen halen  na verschillende speed e-bikes uiteindelijk de keuze laten vallen in 2016 op een Kalkhoff Integrale 45km/u.  Aangezien ik meestal ook met regenachtig weer rij is de Integrale uitgevoerd met een Shimano Alfine 11 speed en als aandrijving een Gates carbon drive belt en schijfremmen met dubbele zuigers. De reden als je ca. 6000 km per jaar afgelegd wil je geen derailleur en ketting hebben vanwege betrouwbaarheid en onderhoud. Met de nieuwe speed e-bike tot nu toe ca. 1000 km afgelegd in twee maanden tijd. Het traject bevat weliswaar vele stoplichten toch een gemiddelde snelheid van ca. 32 km/u is haalbaar. Mijn ervaringen tot nu toe zijn zeer positief over deze fiets in vergelijking met voorgaande e-bikes, evolutie vindt ook plaats in de e-bike wereld. Als volgt de positieve en andere punten:

  1. De-bike is uitgevoerd met Schwalbe balloon banden >> verhoogd comfort >> duidelijk waarneembaar.
  2. De stabiliteit bij hoge snelheid is zeer goed, e-bike voelt niet zwieberig, stijf frame is de grondslag. De uitgekiende wielbasis en frame geometrie draagt hierbij. 
  3. Ook de wendbaarheid is zowel bij lage– en hoge snelheid goed, snel kunnen uitwijken is een must in het hedendaagse verkeer.  
  4. De soepelheid van het rijden is zeker het vermelden waard, aangezien ik alleen vanaf de vierde of vijfde versnelling optrek en uiteindelijk hoofdzakelijk op hoge snelheid de tiende versnelling gebruik.   
  5. Ja ook de remmen zijn geweldig alhoewel kunnen wel agressief zijn en snel blokkeren >> dus wel oppassen.
  6. Met de verlichting nog geen ervaring omdat ik nog niet in het donker rij >> maar oogt stoer en voldoende. Remlicht aanwezig voor snel achter opkomend verkeer(:
  7. De batterij moet ik wel twee keer opladen per retourtocht >> ik rij altijd op de hoogste en krachtigste stand (ultra). In principe op deze stand is ca. 40 km mogelijk per batterij lading.
  8. Oplaad tijd voor een 80% lege batterij ca. 3 ½ uur. 
  9. In principe t.o.v. van mijn vorige speed e-bikes is de Integrale ca. 10% krachtiger.


Een geweldige fiets, niet echt goedkoop, maar wel het beste op het moment op de markt op het gebied van speed e-bikes! Helaas sneller dan 45 km/u onmogelijk is door de fabriek begrenst!

 

Met de Kalkhoff Integrale S10 zet Kalkhoff de speed-pedelec van de toekomst neer. De fiets is helemaal klaar voor modeljaar 2016, maar heeft ook al diverse systemen die (hoogstwaarschijnlijk) verplicht gaan worden in 2017.

Kalkhoff heeft bij de Integrale S10 gekozen voor drie kernwoorden: Innovatie, integratie en inspiratie. De fiets is compleet nieuw en is opgebouwd rond het nieuwe Impulse Evo RS systeem. Dit sterke systeem, met 80 Nm is zo stil mogelijk gemaakt, waardoor hij zelfs op een snelheid van 45 kilometer per uur nauwelijks hoorbaar is.

Daarnaast heeft de Integrale S10 een 17Ah (612Wh) accu geïntrigeerd in het frame. Deze afneembare accu sluit perfect aan in het frame en staat garant voor de nodige kilometers fietsplezier! 

Kenmerken / specificaties:
Voorvork: RST luchtgeveerde voorvork
Remmen: Magura MT5 Speed Hydraulische schijfremmen
Versnellingen: Shimano Deore XT - 10 Speed derailleurversnelling
Verlichting: Concept EX 100 Lux koplamp en achterlicht met remlicht
Motor: Impulse EVO middenmotor, 350W - 80Nm
Accu: Volledige geïntrigeerde 17Ah - 612Wh accu
Display: Impulse EVO display met smartphone koppeling via bluetooth

Prijs: €4.199*
*Exclusief de kosten om de fiets op kenteken te zetten, deze bedragen €200,-