Pendix e-Drive middenmotor

Opzoek naar een middenmotor voor uw bestaande fiets? De Pendix-middenmotor is een direct-drive-motor. Dat betekent dat er geen tandwiel of andersoortige overbrenging in de motor zit en dat geeft veel voordelen. Zo is de motor absoluut stil en is er geen extra weerstand wanneer de motor uitgeschakeld is. Je fiets rijdt daarom zonder ondersteuning net zo licht als je gewend bent.
 

Eén voor alle soorten fietsen

Of je nou een sportieve tourfiets, bakfiets of vakantiefiets hebt, of misschien wel een vouwfiets van Brompton, de Pendix-middenmotor past vrijwel altijd. Omdat de originele aandrijving volledig intact blijft, kun je de Pendix combineren met een derailleur, een naafversnelling en ook met een Rohloff naaf. Een riemaandrijving is trouwens heel goed te combineren met Pendix.

 

Super betrouwbaar

De software van de Pendix e-Drive is zo slim dat knopjes en displays niet nodig zijn. Hierdoor wordt het systeem extreem eenvoudig in gebruik en misschien nog wel belangrijker, heel erg betrouwbaar! Je zet de motor aan met een grote knop op de accu en stelt de ondersteuning in door dezelfde knop te draaien. Rijden maar, de software doet de rest.
 

Als jouw fiets eenmaal voorzien is van de Pendix-middenmotor dan wil je zoveel mogelijk fietsen. Aan de kleur van de leds op de accu zie je hoe vol de accu nog zit. De accu is zeer robuust uitgevoerd en heeft een volledig waterdichte aluminium behuizing.


Prijzen:

De Pendix eDrive300 set wordt geleverd met 1 accu met een capaciteit van 300 Watt-uur.

€ 1.490,00 incl. btw

De Pendix eDrive500 set wordt geleverd met 1 accu met een capaciteit van 500 Watt-uur.
€ 1.690,00 incl. btw

De montagekosten bedragen
€ 110,00 incl. btw