Ruim 800m2 aan fietsplezier!
Shimano service center
Dé e-bike specialist
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.4!

Cube fietsen

Cube is een allround fietsenmerk van vertrouwde Duitse kwaliteit. Slimme hybride fietsen, snelle racefietsen en krachtige mountainbikes. Bekijk snel ons aanbod van Cube!

Bekijk ons aanbod

Categorieën Cube fietsen

Cube fietsen van Duitse kwaliteit

Het allround fietsenmerk uit Duitsland bewijst haar kwaliteit al jaren binnen de fietsenwereld. Cube staat bekend om haar Duitse kwaliteit, en dat merk je aan alles. Behalve de vooruitstrevende kwaliteit, besteeds de fabrikant ook veel aandacht aan de estetische eigenschappen van de fiets. Dit is goed terug te zien in de prachtige designs.  

Cube fietsen van Duitse kwaliteit
Cubefietsen tegen een scherpe prijs

Cubefietsen tegen een scherpe prijs

Fietsen van Greefhorst biedt een ruim aanbod van Cube fietsen tegen een scherpe prijs. Goedkope Cube fietsen staan regelmatig met een lage prijs in ons assortiment. Wij zijn een e-bike specialist, maar leveren ook mountainbikes, hybride- en racefietsen van Cube voor een degelijke prijs. Bekijk snel ons volledige aanbod!

Cube inspiratie

Van Greefhorst: E-bike specialist

Bij Fietsen van Greefhorst ben je aan het juiste adres voor alles op het gebied van fietsen en e-bikes. Onze specialisten zijn getraind om u te voor zien van specialistisch advies. Met een ruim aanbod aan elektrische fietsen, racefietsen en mountainbikes hebben wij voor ieder wat wils.

Van Greefhorst: E-bike specialist

Probeer een Cube fiets in de winkel

Wil je eerst een Cube proberen voordat je hem aanschaft? Kom langs in bij Fietsen van Greefhorst in Leusden voor een testrit! Onze specialisten staan klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. 

Unsplash