Ruim 800m2 aan fietsplezier!
Shimano service center
Dé e-bike specialist
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.4!

Werkplaats

slider image

Onze moderne en open werkplaats is het kloppend hart van onze winkel. Hier staat ons team enthousiaste specialisten dagelijks voor je klaar om (bijna) iedere fiets te repareren en de aandacht te geven die hij/zij verdient. Onze monteurs volgen jaarlijks cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op fiets en e-bike gebied om je op de best mogelijke manier te helpen.

​​​​​​​Moeten je versnellingen worden afgesteld of heb je een kapotte voorlamp? Een nieuw zadel of een nieuwe mand op je voordrager? Binnen onze openingstijden staan onze fietsspecialisten voor u klaar om kleine reparaties direct uit te voeren.
​​​​​​​
Wij voeren alle onderhoudsbeurten en reparaties met de grootst mogelijke zorg uit, maar dit voorkomt niet dat ook wij soms een fout maken. Is er iets niet goed gegaan bij een onderhoudsbeurt of een reparatie? Laat het ons weten, want wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Unsplash

Fiets onderhoud & Advies

Fietsreparatie en onderhoud bij Fietsen van Greefhorst

Goed onderhoud verlengt de levensduur van jou fiets en voorkomt onnodig dure reparaties. Het is zeer aan te raden jouw fiets 1 tot 2 maal per jaar aan te bieden voor een onderhoudsbeurt. Dit is uiteraard afhankelijk het soort fiets en de mate waarin hij wordt gebruikt. Graag adviseren wij jou hierin van passend advies.

Tijdens een onderhoudsbeurt checken dan alle onderdelen, zorgen dat alles goed afgesteld en gesmeerd wordt en vervangen onderdelen als dat nodig is. Je blijft dan veilig en prettig rijden. Het vervangen van onderdelen gebeurt altijd in overleg en zullen wij dan met een gespecificeerde prijsopgave met je doornemen. Bij alle nieuwe fietsen die wij verkopen ontvangt je van ons een gratis servicebeurt en twee servicebeurten tegen gereduceerd tarief.
​​​​​​​
Voor alle onderhoudsbeurten en servicebeurten geldt dat je een afspraak kunt maken om jouw fiets op de gewenste dag in te plannen. Dan plannen we het werk in, zodat je de fiets in de ochtend kunt brengen en binnen een dag weer op kunt halen. Een afspraak maken kan telefonisch of per e-mail maar natuurlijk ook met een bezoek aan onze winkel/werkplaats.

Tarieven

De zekerheid van BOVAG

In onze werkplaats werken wij met de door BOVAG vastgestelde werkplaats tarieven. Ons uurtarief bedraagt €72,- (incl. 9% btw) en wij ronden onze werkzaamheden af per 5 minuten.

Onderhoudsbeurten*:
◾ Onderhoudsbeurt kinderfiets t/m 26 inch: €39,95
◾ Onderhoudsbeurt stadsfiets met dichte kettingkast of riemaandrijving: €63,00
◾ Onderhoudsbeurt derailleurfiets, racefiets of mountainbike: €74,00
◾ Onderhoudsbeurt elektrische fiets: €79,00
◾ Onderhoudsbeurt bakfiets: €84,95

​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​ ​​​​​​​ *exclusief kosten voor (in overleg) te vervangen onderdelen en meerwerk.

Unsplash
Unsplash

Officieel Shimano Service Center

Shimano Service Centers zijn het perfecte thuis voor iedere fietser

Fietsen van Greefhorst is een erkend Shimano Service Center. Onze certificering geeft u de zekerheid dat uw fiets bij ons vakkundig onderhouden en gerepareerd kan worden.
​​​​​​​

Shimano Service Centers vormen een uniek concept dat is ontwikkeld om professionele service te bieden een fietsers in heel Europa. Hierdoor kunt u profiteren van de uitgebreide vaardigheden en technische vakkennis van Shimano dealers. Shimano gelooft in het belang van fysieke fietsenzaken, daarom zijn Shimano Service Centers het perfecte thuis voor iedere fietser die op zoek is naar snelle en betrouwbare service.

​​​​​​​Professionele service en advies
Al het technische service en garantie werk wordt uitgevoerd door gekwalificeerde Shimano experts die werken in professionele in-store werkplaatsen. Shimano Service Centers bieden niet alleen goed onderhoud en reparatiewerk aan, maar u krijgt ook gegarandeerd betrouwbaar advies over Shimano producten en innovaties.