Werkplaats

In onze werkplaats bent u welkom voor alles van kleine reparaties tot grote onderhoudsbeurten. Als u uw fiets regelmatig laat onderhouden, en beginnende gebreken tijdig verhelpt, voorkomt u dat u dure reparaties moet laten uitvoeren. Een periodieke onderhoudsbeurt is de zorg die uw fiets verdient!

Voor reparaties en onderhoudsbeurten werken wij altijd op afspraak. Bij eenvoudige reparaties zoals een lekke band ben je, je fiets meestal maar 1 of 2 dagen kwijt. Bij complexere reparaties kan het iets langer gaan duren maar je kunt dan gratis gebruik maken van een leenfiets. Onderhoudsbeurten kunnen wij samen met u inplannen voor een bepaalde dag waardoor u, uw fiets slechts één dag kwijt bent. Een afspraak maken kan telefonisch maar natuurlijk ook met een bezoek aan onze winkel/werkplaats.


Specialisten

Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring in hun vakgebied waardoor we bijna alle fietsen kunnen repareren. Van stadsfietsen, racefietsen, mountainbikes, trekking fietsen tot aan elektrische fietsen, alles is bij onze monteurs in goede handen. Onze monteurs volgen regelmatig opleidingen en cursussen om bij te blijven met de laatste techniek. Zo zijn ze allemaal voorzien van certifcaten van alle grote e-bike systemen zoals van Bosch, ION, Impulse, Innergy, Panasonic en Bafang. Uw e-bike is dus altijd in goede handen bij onze specialisten.


Tarieven

Wij zijn aangesloten bij de Bovag en houden ons aan de voorgestelde Bovag prijzen.

Onderhoudsbeurten*:
Onderhoudsbeurt kinderfiets t/m 24 inch: €30,-
Onderhoudsbeurt stadsfiets met dichte kettingkast: €52,50
Onderhoudsbeurt derailleurfiets met open kettingkast: €62,50
Onderhoudsbeurt elektrische fiets met softwareupdate: €67,50

*Prijzen zijn exclusief onderdelen die eventueel (in overleg) vervangen dienen te worden.Haal en Breng service

Is uw fiets stuk en u kunt er niet meer mee fietsen of heeft u niet de mogelijkheid om uw fiets langs te brengen? Geen probleem! Wij halen uw fiets bij u thuis op en brengen hem desgewenst ook weer terug. Voor onze haal en breng service brengen wij de volgende kosten in rekening.


Halen en brengen in Leusden & Achterveld: 
€7,50 per rit 

Halen en brengen in Amersfoort, Woudenberg & Hoevelaken: 
€12,50 per rit 
Openingstijden werkplaats

De openingstijden van onze werkplaats zijn gelijk aan die van de winkel en zijn dus als volgt:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00 & 19:00 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00
Zondag: Gesloten