Ruim 800m2 aan fietsplezier!
Shimano service center
Dé e-bike specialist
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.4!

Lease

slider image

Fiets leasen, hoe werkt het?

Het leasen van een (elektrische) fiets klinkt interessant, maar hoe gaat het nou eigenlijk in z'n werk? Wanneer je overweegt om een fiets te leasen heb je twee opties. Je kan de fiets zakelijk leasen of prive leasen. Zakelijk leasen betekent dat het leasecontract via je werkgever wordt afgesloten. hierbij werken wij samen met Lease-A-Bike & Hellorider. Als je een fiets prive wilt leasen sluit je zelf het contract af en zijn de kosten ook voor eigen rekening.​​​​​​​ 

Zakelijk leasen

Het nieuwe fietsplan!

Meer dan de helft van werkend Nederland woont binnen een straal van 15 kilometer van hun werkplek. Ruim 70% van werkend Nederland is bereid deze afstand per fiets af te leggen, zeker wanneer een bedrijf een fiets op heeft genomen in de secundaire arbeidsvoorwaarden.
Fietsen naar de zaak is gezond, goed voor het milieu en zorgt ervoor dat je de dag energiek begint. Doordat in 2020 de bijtellingsregels zijn veranderd, kun je nu met 7% bijtelling een fiets of e-bike leasen.

Voordelen voor jou als werknemer:
✔️ Geen hoge aanschafkosten
✔️ Fiscaal voordeel tot 35%
✔️ Vast bedrag per maand
✔️ All-in service, onderhoud en verzekering
✔️ Keuze uit alle merken en alle type fietsen

Unsplash

Voor zakelijk lease werken wij samen met Lease-a-bike,  Leasefiets.nl & Hellorider. Ben je benieuwd wat jij kunt besparen? Vul dan hiernaast de Lease-a-bike calculator in. 
​​​​​​​
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of is jou werkgever nog niet aangesloten bij Lease-a-bike? Neem dan contact met ons op.

Private lease

Een privé leasefiets is een manier om als particulier voor een vast bedrag per maand een nieuwe (elektrische) fiets te rijden. Op het laden van de accu na, weet je precies wat je maandelijkse kosten zijn. Afschrijving, onderhoud, reparatie, bandenvervanging, verzekeringen en pechhulp zijn namelijk bij het leasebedrag inbegrepen. Het privé leasen van een fiets is merk onafhankelijk en kan dus met ieder type fiets van alle merken waar wij dealer van zijn.

Full operational fiets lease bestaat uit:
✔️ Afschrijving en rente
✔️ Onderhoud, reparatie en banden
✔️ Verzekering tegen diefstal en schade

​​​​​​​Voor private lease fietsen werken wij samen met Leasefiets.nl. Deze betrouwbare leasemaatschappij is onderdeel van Friesland Lease.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Unsplash

Stappenplan:
1. Het uitzoeken van een nieuwe fiets. Je heb hierbij keuze uit alle fietsen uit ons assortiment.
2. Samen een offerte aanvragen via Leasefiets.nl
3. Bij akkoord van de offerte zal de leasemaatschappij om aanvullende gegevens vragen
4. Na het gereed maken en het ondertekenen van het leasecontract kan jou nieuwe fiets worden afgeleverd