Verzekeringen

Relaxed fietsen

Uw fiets is een belangrijk en kostbaar bezit waar u veel plezier aan beleeft. U wilt er natuurlijk zo langs mogelijk van blijven genieten. Toch kan het gebeuren dat uw fiets wordt gestolen of beschadigd raakt. Heel vervelend. Heeft u een fietsverzekering van Kingpolis? Dan repareren wij uw fiets zo snel mogelijk en vergoedt Kingpolis de schade minus het eigen risico. Als de kosten van de reparatie te hoog of als uw fiets niets meer gerepareerd kan worden krijgt u een nieuwe fiets.
 
De fietsverzekering van Kingpolis keert altijd uit in natura. Dit betekend dat u, wanneer uw fiets is gestolen, een nieuwe fiets mag uitzoeken. Kingpolis hanteert hierbij geen afschrijving en houden zelfs rekening met een prijsstijging van de fiets. Gedurende de eerste drie jaar mag de fiets 4% per jaar duurder worden. Bij diefstal van uw fiets betaalt u geen eigen risico. 
 

Wat is verzekerd?

Met de fietsverzekering van Kingpolis kunt u kiezen uit 3 pakketten: de voordelige Diefstalverzekering, de uitgebreide Casco Compleet verzekering of de speciaal voor de e-bike ontwikkelde Casco Compleet verzekering inclusief Garantie.


De beste geteste fietsverzekeringen

In 2016 en 2018 kwamen onze doorlopende fietsverzekeringen (voor de e-bike én de stadsfiets) van Kingpolis als Beste uit de test. De Consumentenbond stelt in 2019 dat de e-bike verzekering van Kingpolis de Beste Koop is én Beste uit de Test. Voor stadsfietsen komt onze doorlopende fietsverzekering opnieuw als Beste uit de test. 
 
Kom bij ons langs voor de exacte voorwaarden en premie’s!