Ruim 800m2 aan fietsplezier!
Shimano service center
Dé e-bike specialist
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.4!

Verzekeringen

slider image

Kingpolis fietsverzekeringen


Fietsendiefstal is helaas een groot landelijk probleem. Je kan je fiets nog zo goed op slot zetten, maar helaas worden er met regelmaat - ook in onze omgeving - fietsen gestolen. Bij e-bikes lijkt het extra belangrijk om een verzekering te overwegen blijkt uit recente cijfers: 1 op de 10 nieuw gekochte elektrische fietsen wordt gestolen.

Fietsverzekeringen bieden wij aan via Kingpolis. Met een fietsverzekering van Kingpolis kan je kiezen uit 2 pakketten: de uitgebreide Casco Compleet verzekering of de speciaal voor de e-bike ontwikkelde Casco Compleet verzekering inclusief Garantie.

Er is keuze uit een doorlopende jaarpremie, een maandpremie of een premie voor 3 jaar. De jaarpremie wordt jaarlijks geïncasseerd en er is altijd de mogelijk om de verzekering stop te zetten. De fietsverzekering van Kingpolis keert altijd uit in natura. Dit betekend dat je, wanneer jou fiets is gestolen, een nieuwe fiets mag uitzoeken. Kingpolis hanteert hierbij geen afschrijving en houden zelfs rekening met een prijsstijging van de fiets. Gedurende de eerste drie jaar mag de fiets 4% per jaar duurder worden. Bij diefstal van jou fiets betaal je €50,- eigen risico.
​​​​​​​ 
Heb je schade aan je fiets en heb je een casco fietsverzekering van Kingpolis? Dan repareren wij jou fiets zo snel mogelijk en vergoedt Kingpolis de schade minus het - €50,- - eigen risico. Als de kosten van de reparatie te hoog of als jou fiets niets meer gerepareerd kan worden krijgt u een nieuwe fiets.

Unsplash
Unsplash

Zeven keer op rij de beste!

Test consumenten bond

In 2016, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 & 2023 kwamen de doorlopende fietsverzekeringen (voor de e-bike en de stadsfiets) van Kingpolis als beste uit de test bij de Consumenten Bond. En nu in 2021 is dit weer het geval! De Consumentenbond ziet het als groot pluspunt dat Kingpolis bij diefstal of een total loss van de fiets tot 5 jaar na aankoop de nieuwwaarde vergoedt. Hier kunnen wij het alleen maar mee eens zijn!