Ruim 800m2 aan fietsplezier!
Shimano service center
Dé e-bike specialist
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.4!

Sleutelservice

Bij aanschaf van een nieuwe fiets of fietsslot worden altijd twee fietssleutels meegeleverd. Altijd handig voor het geval u één sleutel verliest. Bij verlies van één sleutel is het raadzaam om meteen een extra sleutel bij te bestellen. Dit kunt u doen op de website van Fietssleutels.nl.

slider image

Sleutelservice

Om een fietssleutel te bestellen heeft u een een sleutelnummer nodig. Zonder een sleutelnummer zijn er (helaas) geen sleutels bij te bestellen. Heeft u bij ons een nieuwe fiets gekocht? Dan staat op de factuur van de fiets altijd het sleutelnummer genoteerd. Daarnaast vindt u het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, de eventuele garantiekaart, het stalen ronde fiche bevestigd aan de sleutel of op de polis van uw fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.

LET OP: Is uw fiets verzekerd? Breng dan zo spoedig mogelijk uw verzekeraar op de hoogte! Als u de fiets verzekerd heeft bij ons in de winkel, dan kunt u ook even bij ons langskomen, dan geven wij de wijziging door aan de verzekeringsmaatschappij. Indien in geval van diefstal blijkt dat u geen melding heeft gemaakt van een reservesleutel volgt er GEEN uitkering.

Klik hier om naar de website van fietssleutels.nl te gaan