Ruim 800m2 aan fietsplezier!
Shimano service center
Dé e-bike specialist
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.4!

Wie zijn wij?

slider image

Wij zijn Fietsen van Greefhorst, de fietsenwinkel van Leusden en omstreken. Onze winkel is gevestigd in het goed bereikbare centrum van Leusden, waar we met een team van enthousiaste specialisten dagelijks voor je klaar staan. Of je nu opzoek bent naar een e-bike, een stadsfiets, een sportieve fiets of andere fiets gerelateerde accessoires en onderdelen, wij zorgen voor jouw fiets plezier! Wij streven naar de beste service waarbij persoonlijke aandacht, kwaliteit en vertrouwen centraal staan. Dit alles doen wij met een hecht team met bekende gezichten als vaste aanspreekpunten.

Ben je opzoek naar een nieuwe of gebruikte fiets maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Ons ruime assortiment bestaat uit o.a. e-bikes, stadsfietsen, tourfietsen, racefietsen en mountainbikes en met een eerlijk en deskundig advies van onze verkoopadviseurs ben je bij ons aan het juiste adres. Kom vrijblijvend langs voor een adviesgesprek zodat jij de fiets vindt die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Fietsen van Greefhorst biedt jou een totaalconcept als het gaat om fietsen. Van verkoop tot inruil, van service tot reparatie en van verzekering tot fiets accessoire.

Unsplash

Ook voor reparatie & onderhoud

Om maximaal te kunnen genieten van uw fiets is regelmatig onderhoud cruciaal. Regelmatig en tijdig onderhoud voorkomt problemen en verlengt de levensduur van de fiets. In onze moderne en ruime werkplaats staan monteurs voor u klaar die alle technische in & outs weten van uw fiets. Dit om uw fiets in top conditie te houden en fietsplezier te garanderen!

Unsplash

Vrijblijvend een e-bike testen?

Natuurlijk wil je graag bij aanschaf van een elektrische fiets de juiste keuze maken. Door een deskundig advies kun je er van uit gaan dat wij samen tot een passende voorselectie komen bij de aanschaf van een nieuwe e-bike. Vervolgens is het belangrijk om de fietsen zelf in de praktijk uit te proberen. Niet alleen voor een kort rondje maar bij voorkeur voor een langere ronde met diverse stukken om de fiets echt goed te ervaren. Of hoe fijn zou het zijn om die ene fiets ook te kunnen proberen op je vaste woon-werkverkeer traject?
​​​​​​​
Om dit goed te kunnen doen hebben wij diverse testfietsen beschikbaar die op afspraak een middag, een hele dag of een weekend getest kunnen worden. Het testen van e-bikes kan op afspraak en is uiteraard geheel vrijblijvend.

Unsplash