E-Bike Testfietsen

Natuurlijk wilt u graag bij aanschaf van een elektrische fiets de juiste keuze maken. De beste manier om hier achter te komen is door simpelweg verschillende fietsen te testen. Een rondje om de kerk is echter niet voldoende, omdat u in dit korte rondje geen goede indruk krijgt van de eigenschappen van de fiets.

Daarom is het mogelijk om bij ons verschillende elektrische fietsen meerdere dagen te testen. Dit uiteraard geheel vrijblijvend! Op deze manier kunt de fiets goed uitproberen en weet u zeker dat u een fiets aanschaft die aan uw verwachtingen voldoet. In ons assortiment testfietsen vindt u onder andere fietsen van de merken; Batavus, Gazelle, Kalkhoff, Koga en Stromer.

Nieuwsgierig naar een speed pedelec?
Een speed pedelec is een elektrische fiets waarbij de ondersteuning niet, zoals bij andere elektrische fietsen, stopt bij 25 kilometer per uur. Je kunt met zelf meetrappen snelheden van 45 kilometer bereiken. Vooralsnog is de fiets vooral populair bij dertigers die grotere afstanden moeten afleggen naar hun werk en daarvoor liever op de fiets stappen dan in de auto. Bij Fietswereld Hans Greefhorst bieden wij de unieke mogelijkheid aan om speed pedelec’s van Kalkhoff en Stomer uit te proberen.

Kom snel bij ons langs en maak een afspraak voor een testrit op een van onze elektrische fietsen!