Fietsverzekering

Een nieuwe fiets, daar hoort de allerbeste verzekering bij. Want iedereen wil natuurlijk wel graag mobiel blijven. Gelukkig kan dat met een fietsverzekering van ENRA. Want die verzekert u drie of vijf jaar lang van fietsplezier. Met een ENRA fietsverzekering is uw fiets verzekerd tegen diefstal of tegen diefstal en schade (de zogeheten cascoverzekering). Dit kan voor een looptijd van 3 of 5 jaar.

Wij van Fietswereld Hans Greefhorst werken al jaren samen met ENRA een volledig dochter van de BOVAG. ENRA staat voor klant- en oplossingsgerichte werken met een snelle afhandeling van schade- en diefstalaangiftes. Daarnaast zijn de voorwaarden zeer gunstig te noemen, zeker in vergelijking met aan andere aanbieders.

Enkele voordelen van ENRA op een rijtje:
- Verzeker uw fiets altijd tegen nieuwwaarde
- Geen eigen risico bij diefstal
- Gratis pechhulpservice bij een casco verzekering
- Voordelige tarieven, vanaf €4,00 per maand
- Speciale e-bike verzekering met extra gunstige tarieven


Voor exacte premies en voorwaarden kijkt u op de website van ENRA. Uiteraard kunnen wij in onze winkel al u vragen beantwoorden.


Nieuw: Speciale High speed e-bike verzekering

Bij ENRA verzekeringen kunt u uw high speed E-bike eenvoudig verzekeren. Een high speed E-bike / Speed Pedelec is een fiets waarvan de trapondersteuning niet stopt na 25 kilometer per uur. In dit geval wordt de fiets volgens de wet als snorfiets gezien. Als u met uw Speed Pedelec op de openbare weg wilt rijden, moet u aan de volgende eisen voldoen:
 
- De bestuurder moet minimaal 16 jaar zijn;
- De bestuurder moet minimaal in het bezit zijn van een bromfietsrijbewijs;
- De Speed Pedelec moet voorzien zijn van een kenteken;
- De Speed Pedelec moet WA verzekerd zijn;
- De bestuurder moet zich aan de toegestane snelheden houden.

U kunt bij ENRA niet alleen terecht voor de verplichte WA verzekering, maar u kunt uw Speed Pedelec ook voor diefstal of schade (casco) bij hun verzekeren.

Voor exacte premies en voorwaarden kijkt u op de website van ENRA. Uiteraard kunnen wij in onze winkel al u vragen beantwoorden. Bekijk voor meer informatie over de regelgeving van Speed Pedelec’s ook eens op deze pagina.