Stromer ST2


 


Kenmerken Stromer ST2


Aandrijfsysteem
De SYNO Drive motor van de ST2 is een borstelloze gelijkstroommotor die zich in de achternaaf van de fiets bevindt. Omdat de motor volledig is geïntegreerd in de achteras zijn de industriële kogellagers het enige wrijvingspunt, wat een zeer stil, ultra-efficiënt en vrijwel onderhoudsvrij systeem oplevert.

Als 35 Nm aan koppel niet genoeg is om een glimlach op uw gezicht te krijgen zodra u begint met trappen dan doen de 500 W aan vermogen dat zeker als u een helling pakt of moet racen om op tijd op uw werk te komen. De ST2 biedt trapondersteuning tot 45 km/u zodat u zelfs boven uw normale fietssnelheid nog uw krachten kunt sparen. Om deze krachten in goede banen te leiden is de ST2 uitgerust met steekassen voor en achter voor meer stijfheid en veiligheid. 

150 KM zonder opnieuw op te laden
Onze Li Ion accu biedt een bereik van 150 km en kan direct in de fiets worden opgeladen of u kunt hem verwijderen om hem op te laden in het café, thuis of waar er maar een stopcontact is. Een magnetische EnergyBus aansluiting op de accu voldoet aan de open standaard voor integratie en communicatie tussen elektrische onderdelen van lichte elektrische voertuigen.
 

Accu
Energie: 814 of 983 Wh
Spanning: 48 V
Gewicht: 5 kg 


Connectiviteit
Stromer schrijft op dit moment geschiedenis als het gaat om digitale connectiviteit. De revolutionaire nieuwe interface van de ST2 biedt een draadloze verbinding tussen de fiets en andere contactpunten zoals het Stromer Portal en uw smartphone. Hierdoor konden onze ontwikkelaars handige functies inbouwen zoals op slot zetten op afstand. De prestatie-instellingen van de fiets kunt u finetunen vanaf uw smartphone, u kunt draadloos firmware updaten, u kunt op afstand fietsgegevens lezen en functies bedienen en met de Smartphone App kunt u uw fiets op afstand op slot zetten, of juist van het slot halen.
  
Dit is allemaal mogelijk dankzij Omni, ons eigen cloud-based platform. Omni biedt niet alleen diefstalbescherming, het slaat ook de onderhoudsgegevens van uw Stromer op en maakt zo uw leven maar ook dat van uw Stromer dealer een stuk makkelijker. 

 
 


Met de ST2 is een nieuw tijdperk aangebroken voor de stijlvolle, slimme lifestyle fiets. De combinatie van digitale connectiviteit en milieuvriendelijke mobiliteit vormt samen een baanbrekende e-bike-ervaring. Kies het Sport- of Comfort-model dat bij uw rijstijl past.

Kleur(en): Zwart of Wit
Voorvork: Stromer Carbon vork
Remmen: Magura MT4 - E
Versnellingen:  Shimano 10-speed
Crank: 52/36T Stromer crankstel
Verlichting: Supernova
Motor: Syno Drive motor, 500W-35Nm
Accu: Stromer 814 Wh

Prijs: €6.490*
*Exclusief de kosten om de fiets op kenteken te zetten, deze bedragen €200,-

 
De ST2 S is met zijn bijzonder hoogwaardige uitrusting de sportiefste onder de e-bikes van Stromer. Hij wordt aangedreven door een SYNO Drive-motor en heeft de grootste en krachtigste accu op de e-bikemarkt (met een capaciteit van 983 Wattuur). Dit alles maakt een extreem sportieve rijstijl met de ST2 S mogelijk. Dit komt overeen met een bereikuitbreiding tot 180 km. Met de Supernova M99 Pro verlichting, elegant in het frame geïntegreerd, hebt u dankzij de daglicht-, gedimde- en verstraalmodus met maximaal 1.600 Lumen optimaal zicht, ongeacht het tijdstip of de weersomstandigheden. De elektronische Shimano XTR Di2 levert het hoogste schakelcomfort in elke situatie. U kiest met een druk op de knop een van zijn 11 versnellingen.

Kleur(en): Grijs
Voorvork: Stromer Carbon vork
Remmen: Magura MT5 Next - E
Versnellingen:  Shimano XTR Di2 11-speed
Crank: 52T FSA crankstel
Verlichting: Supernova M99 Pro, 1600 lumen
Motor: Syno Drive motor, 500W-35Nm
Accu: Stromer 983 Wh

Prijs: €8.990*
*Exclusief de kosten om de fiets op kenteken te zetten, deze bedragen €200,-