Wie zijn wij
Vind de juiste fiets

Met ons veelzijdige assortiment aan fietsen en de kennis bij onze medewerkers hebben wij alles in huis om u goed te adviseren over uw toekomstige fiets. Dus geen standaard verkooppraatje, maar u krijgt precies de informatie de u nodig hebt om de juiste fiets te kiezen.

Ook voor reparatie & onderhoud
Om maximaal te kunnen genieten van uw fiets is regelmatig onderhoud cruciaal. Regelmatig en tijdig onderhoud voorkomt problemen en verlengt de levensduur van de fiets. In onze moderne en ruime werkplaats staan monteurs voor u klaar die alle technische in & outs weten van uw fiets. Dit om uw fiets in top conditie te houden en fietsplezier te garanderen!Maak een proefrit
Niets is belangrijker dan een fiets zelf te ervaren. Om tot een juiste beslissing te komen is het mogelijk om uw (mogelijk) nieuwe fiets uitgebreid te testen. Wij hebben zelf test e-bikes die op afspraak een aantal dagen vrijblijvend uitgeprobeerd kunnen worden. Dit alles om de fiets te kiezen die bij je past!

Dé e-bike specialist in de omgeving
Met kennis van e-bike systemen zoals Bosch, Impulse, ION, Panasonic, E-Motion & Bafang. bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om e-bikes. Met de merken Batavus, Cortina, Cannondale, Cube, Gazelle & Koga hebben wij een ruime collectie aan e-bikes in huis met voor ieder wat wils, of het nu gaat om een elektrische stadsfiets, transportfiets, toerfiets of mountainbike.De keuze voor sportief fietsen
Met een ruime collectie aan sportieve fietsen en bijbehorende accessoires bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om sportief fietsen. Met merken als Cannondale, Cube & Koga hebben wij alles in het assortiment van aero racefietsen tot aan full suspension mountainbikes en zelf samengestelde Koga reisfietsen. Kom ook langs voor een uitgebreide collectie aan sportieve kleding, helmen en schoenen van o.a. Fizik, Pearl Izumi, Lazer, BBB & Shimano.

Uw eigen fiets op maat samengesteld
Met Koga Signature bieden wij de unieke mogelijkheid om u eigen Koga naar wens samen te stellen. Of het nu gaat om die specifieke koplamp of een specifiek type remmen, alles is naar wens aan te passen en zelfs je naam op het frame is mogelijk.